Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Avbestilling / om du ikke møter til time uten å gi beskjed ;

Timebestilling er bindende og må avbestilles 24 timer før avtale for å unngå avbestillingsgebyr. Ved manglende fremmøte blir kunden eller bestilleren av timen belastet for avtalen. Ved avbestilling , send SMS til DIN BEHANDLER.Hud/fotterapi : Sylvia 92444856 , negler / voks /vippeløft:Marina 93611992 . Botox , massasje mm Maria 92144826

For grupper på mer enn 3 personer gjelder en ukes avbestillingfrist.

Vi sender faktura / vippsoppkrav til kunder som ikke møter opp. Dette gjør vi fordi det er tapt inntekt for terapeuten som har satt av tid til deg, men også for å sende et signal om at det er viktig å melde ifra. En annen kunde kan nemlig trenge den avtalen som du ikke møter opp til.

Reglene for fakturering av ikke møtt, er de samme som ved fakturering for øvrig: 14 dagers betalingsfrist og purring, og eventuelt inkassovarsel, hvis faktura ikke blir betalt.

Det kan selvsagt være mange gode grunner til at man ikke kan møte til avtalt time. Ta kontakt med oss hvis du er uenig i at du har fått faktura, så lytter vi til din forklaring.

Logg inn